Új jelszó kérése

Gyakorló minták

Meg akarsz tanulni tűzni? A legjobb helyen jársz!

 

Nem szépítem, a tűzés elsajátításához rengeteget kell gyakorolnod! Ha bátor vagy, vedd elő a varrógéped és ess neki rögtön! Azért előzetes elméleti tudásra szükséged lesz, de mint mondtam a legjobb helyen jársz! A "Tűzés A-tól Z-ig" hírlevél sorozatunkból mindent megtudhatsz, ne habozz, iratkozz fel most és tudd meg, hogy kell megfelelően rögzíteni a szendvicset, a szükséges varrógép beállítások, alap és haladó minták... stb.

Ha megfogadod a tanácsom, akkor mielőtt sok-sok méter anyagon kezdenél gyakorolni, kezdj egy kis rajzolással. Nekem ez a módszer vált be! Mai napig is mielőtt új mintát akarok tűzni szabadkézzel (nem a sablonokra gondolok) előveszem a rajzfüzetem és addig rajzolom a mintát, amíg tökéletes nem lesz. 

 

Összeállítottunk Neked egy ingyenes anyagot 12 féle alapmintából, melyet ide kattintva tudsz letölteni! Ezt követően csak annyi a dolgod, hogy kinyomtatod, ceruzát a kézbe (de nem radírozhatsz :) ) és hajrá

Egy kis ízelítő:

    

 

Pár tanács a rajzoláshoz:

Próbálj a vonalon maradni és legyen egy ritmusa, sebessége is a rajzolásodnak, valamint figyelj arra, hogy ne emelgesd fel a ceruzát. 
A lapon lévő szabad helyre folytatsd a mintát, tartsd az ívek méretét és mindig legyen "menekülő utad"! 
A vonalakon nyugodtan menj át többször, vagy nyomtatsd ki újra, a lényeg, hogy addig gyakorolj, amíg végig tudod rajzolni a mintát a vonalak mentén és az üres részt is kitöltöd úgy, hogy közben nem akadsz meg. 
Ha ez már megy, akkor bátran állj neki és próbáld ki az újdonsült tudásod a varrógépednél is! 
Ha szeretnéd lemérni a rajzolás eredményességét, akkor még a rajzolás előtt válaszd ki az egyik mintát, tűzz egy kicsit, majd tűzd ugyanazt a mintát a rajzolás után is! Meg fogsz lepődni! :)
Sok sikert kívánok hozzá! 

 

 

 

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.