Új jelszó kérése

Ezek vagyunk mi :)

Mi vagyunk a Vargáék. Részletesebben:

 

Vargáné Orbán Erika - ő az én anyukám, sokan ismeritek, de biztosan olvashattok itt olyat amit nem tudtok róla. Totál flúgos a csaj, de imádom :) Így van ezzel mindenki aki valóban ismeri őt! Folyton teli van jobbnál jobb ötletekkel, amit rendszerint meg is valósít, Apu nagy örömére... :) Anya kiérdemelte az "egycsatornás" jelzőt :), alkotás, festés, tűzés közben mintha a levegőnek beszélnék...

 

Antóni Andrea (korábban Varga Andrea - ez vagyok én, az elsőszülött gyermek, vagy ahogy apa elnevezett: prototípus :D) - Kezdem az elején, rövidített verzióban: 14 évig vízilabdáztam versenyszerűen, amit annyira szerettem, hogy a legszebb álmaimban még mindig gólt lövök :) Kb 5 évig dolgoztam a Vodafone-nál, ezt hagytam ott, amikor belevágtunk a webáruházba. Most épp Egerben lakok a férjemmel, Balázzsal, akivel éljük a friss házasok boldog mindennapjait :) 

A webáruház ötlete 2013-ban kezdett körvonalazódni, amikor a húgom helyett Anya jött el velem Korfura nyaralni (hurrrrrrá :D). Addig-addig beszélt róla, hogy egy reggel úgy ébredtem, hogy felmondok a munkahelyemen és segítek megvalósítani az ötletét. Engem is sikerült megfertőznie a patchwork-el, már egész pofás neszit tudok varrni :)

 

Varga Sándor - családunk legnyugisabb tagja, egyben az informatika nagymestere. Igazi katonaember volt a reptéren, de ma már a hímzésnek (felvarrohimzes.com) él, így volt szerencsém végighallgatni párszor ahogy összevesznek a tűzőcérnákon :)  

 

Varga Péter - a "kisöcsém", aki Angliában találta meg magát, egy hotelben dolgozik (Anya nagy bánatára) már lassan 2 éve. A távolság ellenére aktívan részt vesz a családi életben, szerencsére gyakran haza tud jönni, Anya nagy örömére :)

 

Varga Zsófia - a család igazi szőkéje!!! Szó szerint vedd, tényleg szőke a haja, de a lelke is :) Budapesten él párjával, Leventével és egy étteremben dolgozik. Gyakran besegít nekünk, főleg a nagyobb vásárokban találkozhattok vele.    

 

Lufi, Bobó és Artúr - szintén családtagok, de a nevük már biztosan elárulta, hogy négylábú szőrös kis kedvencekről van szó :)

 

Családunk képekben:

Mindig van min nevetnünk :)

 

És hát tényleg mindig van min nevetnünk :DDD

 

A Korfu-s út, ahol minden kezdődött

 

A gyerekek

 

Az esküvőnkön készült :)

 

Anya és Apa a 33. házassági évfordulójukon

 

Hugi és Levente :)

 

A világ legjobb tanúja, az öcsém :)

 

Hugival buliztunk :D

 

Hugi időnként besegít

 

Bobóka az asztalon Anya egyik munkáját teszteli :)

Artúr kutyánk biztosan nem nyerné meg a legpofásabb Yorki kutya versenyt... :D

 

Ööö...háááát... Lufi rúdtánc közben :DDD

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.