Tollas tűzés online tanfolyam

Tollas tűzés online tanfolyam
Tollas tűzés online tanfolyam
Tollas tűzés online tanfolyam
Tollas tűzés online tanfolyam
Tollas tűzés online tanfolyam
Tollas tűzés online tanfolyam

A tűzés alapjainkat elsajátítása után jöhetnek az összetettebb minták. Kétségtelen, hogy a tollak tűzése igényel némi rutint, hiszen csak akkor lesz mutatós a tűzésed, ha a tollak szimmetrikusak, ugyanolyan ívűek.  

A tanfolyam célja, hogy hogy a végére eljuss odáig, hogy bármilyen formájú, méretű, alakú területet ki tudj tölteni szabadkézzel tűzött tollas mintával.

  1. A tollas minták szinte minden patchwork munkához illenek. Az a tapasztalatom, hogy ettől a klasszikustól mindenki fél... A jó hírem az, hogy „megtanulható”, begyakorolható! A titok most sem más, mint a gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás! 

A tanfolyam a gyakorlás menetében segít neked.

Kattints ide és olvass bővebben a tanfolyamról!

FONTOS: szükséged lesz minimum egy A4-es méretű kockás füzetre, ceruzára, a varrógépedre és nyomtatási lehetőségre.

3 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 200 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Vélemények
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2020.05.30 07:23
 - Szikszayné Köhler Judit
Kedves Era!
Az online tanfolyamon nagy lelkesedéssel vettem részt. Igen jó volt, hogy a gyakorlás fontosságát kiemelted. Én előtte kicsit lusta voltam ezt alkalmazni. A küldött feladatok tetszettek, sok további ötletet is elindítottak.A kedvencem nekem is a tollas tűzés, erre áll rá a kezem. Hamarosan meg is mutatom, hogy mire jutottam. Szeretnék tippet kapni arra, hogy a nagyobb méretű munkákat, hogyan lehetne könnyebben mozgatni a gép alatt.
Előnyök: Annyit gyakorolhatok, amennyire szükségem van, a "bénázésaim" nem nyilvánosak.
2020.05.23 15:23
 - Bobákné Biró Erzsébet
Kedves Era! Én csak megrendeltem a tanfolyamot,de gyakorolni még nem volt időm.Jónak tűnik és az ismétlés is nagyon jó.Köszi Erzsi
2020.05.22 15:55
 - Dukai Gyuláné Ili
Nagyon jónak találom a tollas tanfolyamot, de tűzni még nem volt időm. Rajzoltam csak.Elseje után nem lesz munkahelyem és próbálok tűzni is. Előnyök: Itthon gyakorolhatok. Hátrányok: Szerintem nincs hátránya.