Bértűzés

2012. augusztusa 8-a (ez nálunk piros betűs ünnep) óta dolgozok hosszúkaros géppel (longarm). Az elmúlt 3 évben több, mint 100 takarót tűztem meg vele és bár a férjem már egy ideje kérdezgeti, hogy nem unom-e még, de én ezt sosem fogom megunni! :) A több, mint 100 takaró persze nem mind saját munka volt. Egyre több megbízást kapok azoktól a foltvarróktól, akik megvarrták a csodálatos takarókat és rám bízták a tűzését. Ezúton is köszönet Mede Ildikónak, ő volt az első, aki bizalmat szavazott Nekem, nagyon hálás vagyok érte!

 

Neked is van befejezetlen takaród? Már elképzelted milyen szépen fog mutatni a hálószobádban, de kézzel nem állnál neki, a varrógép alá meg nem fér be? 

Hozd el hozzánk vagy küld el és megtűzöm!

Az Információk fülön megtalálod elérhetőségeinket vagy közvetlenül levelet is tudsz Nekünk írni.

 

Az ár eléggé relatív, viszonyításképpen írom most. Ha a teljes takaróra egy alapmintát szeretnél, pl.kukacolás, hurkok, csigaminták stb, akkor 5000 Ft / m2.  

Például: 200*200 cm-es takaró: 200*200= 4m2, azaz 4*5000Ft = 20.000 Ft

A tervezett takarók tűzése külön megállapodás kérdése. Tervezett alatt azt értem, hogy sablonnal vagy vonalzóval készül a tűzése, külön a blokkok és szegélyek. Nagyon sok esetben igényli a takaró ezt a "figyelmet" vagy legalábbis javaslom, ed mindenképpen megbeszéljük.

Flízt (150gr-os) tudok biztosítani hozzá, 300 Ft/méter áron.

FONTOS: úgy készülj, hogy a hátlapnak 10-15cm-vel hosszabbnak és szélesebbnek kell lennie a fedlaphoz képest (közel ennyit vesz fel a feltekerés miatt), illetve a fedlapra kérlek varrj egy min. 5cm széles anyagcsíkot a végére, hogy teljes hosszában végig tudjam tűzni. Ez csak segédanyag lesz, ezt le tudod majd szedni róla a végén.