Kezdő csomag 1


Kezdő csomag 1

A csomag kifejezetten kezdők számára lett összeállítva. 

A legnagyobb problémát általában az azonos (és ezen van a hangsúly) ívek, tollak tudják okozni egy tűzni tanulónak. A csomagot úgy válogattuk össze, hogy minden kezdő számára a legjobb gyakorlást biztosíthassa. 

Tanulj tűzni online! Kattints ide és tudj meg mindent az Online Tűzés Tanfolyamról!

Az Koszorú négyzet (20 * 20 cm) tökéletes az egyforma tollak begyakorlásához, a "Helykitöltő minta 3" segítségével pedig egyszerűbb virágokat és csigavonalakat gyakorolhatsz (ide kattintva olvasd el az erről szóló bejegyzést).

A sarok minta (Sarok 18, mérete: 18 * 9,5 cm) is egyszerű, majdnem egyenes vonalakból áll, ez megkönnyíti a kisebb ívek gyakorlását. A későbbiekben pedig nagy hasznát fogod venni a sablonnak, hiszen legalább 9 féle verziót tűzhető a segítségével (lásd: képek).

A virág (Virág 4, 15 * 15 cm) és szíves minta (Szív blokk, 16 * 16 cm) is az egyszerűbbek közé sorolható, színtén az ívek begykorlásához hasznos.

Minden sablon tűzési útmutatója megtalálhtó a sablon saját oldalán.

Ha külön-külön vennéd meg a sablonokat, akkor 6.500 Ft lenne, de így csomagban csak 5.200 Ft!

 

Van lehetőséged 1 sablont cserélni! A megrendelésnél a megjegyzés mezőbe írd be, hogy mit választottál, mi helyett! Fontos: akkor tudsz cserélni, ha árban megegyeznek!   

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés