Ezek vagyunk mi :)

A webáruház ötlete 2013-ban kezdett körvonalazódni, amikor a húgom helyett Anya jött el velem Korfura nyaralni (hurrrrrrá :D). Addig-addig beszélt róla, hogy egy reggel úgy ébredtem, hogy felmondok a munkahelyemen és segítek megvalósítani az ötletét. Engem is sikerült megfertőznie a patchwork-el, már egész pofás neszit tudok varrni :)

Mi vagyunk a Vargáék. Részletesebben:

 

Vargáné Orbán Erika - ő az én anyukám, sokan ismeritek, de biztosan olvashattok itt olyat amit nem tudtok róla. Totál flúgos a csaj, de imádom :) Így van ezzel mindenki aki valóban ismeri őt! Folyton teli van jobbnál jobb ötletekkel, amit rendszerint meg is valósít, Apu nagy örömére... :) Anya kiérdemelte az "egycsatornás" jelzőt :), alkotás, festés, tűzés közben mintha a levegőnek beszélnék...

 

Antóni Andrea (korábban Varga Andrea - ez vagyok én, az elsőszülött gyermek, vagy ahogy apa elnevezett: prototípus :D) - Kezdem az elején, rövidített verzióban: 14 évig vízilabdáztam versenyszerűen, amit annyira szerettem, hogy a legszebb álmaimban még mindig gólt lövök :) Kb 5 évig dolgoztam a Vodafone-nál, ezt hagytam ott, amikor belevágtunk a webáruházba. Férjemmel, Balázzsal már 2 éve házasok vagyunk, gyönyörű Maja babánk pedig már 15 hónapos is elmúlt :) Nem sétál, rohan... én pedig a nyomában :) Szüleim szerint (és szerintünk is) a világ legszebb és legokosabb babája elfogultság nélkül :D

 

Varga Sándor - családunk legnyugisabb tagja, egyben az informatika nagymestere. Igazi katonaember volt a reptéren, de ma már a hímzésnek (felvarrohimzes.com) él, így volt szerencsém végighallgatni párszor ahogy összevesznek a cérnákon :)  

 

Varga Péter - a "kisöcsém", aki Angliában találta meg magát, egy hotelben dolgozik (Anya nagy bánatára) már lassan 2 éve. A távolság ellenére aktívan részt vesz a családi életben, szerencsére gyakran haza tud jönni, Anya nagy örömére :)

 

Varga Zsófia - a család igazi szőkéje!!! Szó szerint vedd, tényleg szőke a haja, de a lelke is :) Írországba emigrált egy nagyon klassz munkalehetőség miatt, így sajnos ritkán találkozunk, de a technika víványának köszönhetően gyakran látjuk egymást videótelefonálás közben.   

 

Lufi, Bobó és Artúr - szintén családtagok, de a nevük már biztosan elárulta, hogy négylábú szőrös kis kedvencekről van szó :)

 

Családunk képekben:

Mindig van min nevetnünk :)

 

És hát tényleg mindig van min nevetnünk :DDD

 

A Korfu-s út, ahol minden kezdődött

 

A gyerekek

 

Az esküvőnkön készült :)

Gyönyörű, állandóan mosolygós Maja babánk :)

 

Anya és Apa a 33. házassági évfordulójukon

 

A világ legjobb tanúja, az öcsém :)

 

Hugival buliztunk :D

 

Hugi időnként besegít

 

Bobóka az asztalon Anya egyik munkáját teszteli :)

Artúr kutyánk biztosan nem nyerné meg a legpofásabb Yorki kutya versenyt... :D

 

Ööö...háááát... Lufi rúdtánc közben :DDD