Tanfolyam

Alap Tűzés Tanfolyam

2018.03.06 11:32

Kétségtelen, hogy a tűzés elsajátításához nagyon sokat kell gyakorolni, de nem mindegy, hogy ezt hogyan teszed. Leginkább azért nem mindegy, mert ha pl. egy olyan technikát gyakorolsz be, ami csak kis darabokon működik (forgatod az anyagot a gép alatt), akkor ha odajutsz egy nagyobb munkádhoz, a hajadat fogod tépni, mert azt ugyan nem forgatod... Vagy ha már próbálkoztál korábban, de elakadtál és emiatt feladtad, akkor itt a helyed, mert mindenki meg tud tanulni tűzni (persze aki igazán akar és megvan a kellő kitartása)!

A tanfolyam legnagyobb előnye, hogy ha elakadsz, kérdésed van, akkor itt vagyok és rögtön megbeszéljük, beállítjuk, segítek.

A tűzés egy játék, melyhez sokféle mintát választhatunk és variálhatjuk is őket kedvünk szerint. Egy nagyon fontos szabálya van: NINCS SZABÁLY! Mégis van pár dolog amire érdemes odafigyelni.

A tűzést teljesen az alapoktól kezdjük, szóval ha Te még sosem próbáltad, nem akart sikerülni vagy úgy érzed, hogy szeretnél segítséget, akkor itt a helyed!

Ha már túl vagy egy kis gyakorláson, akkor számodra haladó tanfolyamok valamelyikét javaslom, melyről hamarosan teszek fel anyagot.

Tavalyi Szlovákiában tartott tanfolyam képei

A következő tanfolyam időpontja: Április 13. 

(A tanfolyamok időpontjai változhatnak, a hírlevél feliratkozóink erről emailben értesülnek.)

Az érkezés délelőtt fél 10 körül, berendezkedünk, kávézunk/teázunk és 10 körül már kezdhetjük is. :) A "meddig tart" képlékeny, az a tapasztalat, hogy a 8 óra bőven elég, tehát maximum 18-ig tart, de ez rajtatok fog múlni.

A helyszín: Nagykőrös, Kinizsi utca 13/a, az otthonom. Budapestről vonattal 1 óra az út, az állomásra szívesen elmegyünk érted. 

Az 1 napos tanfolyam célja, hogy amennyit csak időnk és energiánk engedi gyakoroljunk! A tűzés elsajátításához sajnos - nem sajnos, sok időre és még ennél is több gyakorlásra van szükség. A hírleveleinkben sokszor olvashattad, hogy a tűzés kapcsán az elnyűhetetlen aranyszabály: „Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás!”  

Amire szükséged lesz:

  • tűzésre alkalmas varrógép (2db gépet tudunk biztosítani a messzebbről érkezőknek - ezt a jelentkezésnél jelezd)
  • tűzőtalp
  • pót tű (különböző vastagságúak)
  • olló
  • többféle cérna (alsószálnak)
  • kb 2-3 méter egyszínű anyag gyakorláshoz

Amit biztosítunk mi:

  • flíz
  • alapminta rajzoló feladatsor

 

Ebédre és kávéra/teára a vendégem vagy! :)

 

Tanfolyam díja: 9.500 Ft

Maximum 8 fő vehet részt a tanfolyamon, így lesz lehetőségem mindenkire megfelelő figyelmet fordítani és segíteni, ezért kérlek mihamarabb jelezd a részvételi szándékod.

A jelentkezés módja: írj az info@fairyquilt.hu email címre és megbeszéljük a továbbiakat. 

Jó hangulatú társaságban, azonnali segítségnyújtással és rengeteg gyakorlással várunk sok-sok szeretettel :)

Szép napot kívánunk!

Era és Andi

Webáruház készítés