Tanfolyam

Nagyon régóta arra törekszem, hogy a saját egyéniségemet belevigyem a munkáimba. Főleg egyedi anyagok felhasználásával igyekszem ezt elérni, de a különféle technikák alkalmazásával vagy méginkább a keverésével is eszméletlen eredményeket lehet elérni.  

A következő tanfolyam időpontja: augusztus 15. szombat - még 5 hely van

 

A tűzés alapjainkat elsajátítása után jöhetnek az összetettebb minták. Kétségtelen, hogy a tollak tűzése igényel némi rutint, hiszen csak akkor lesz mutatós a tűzésed, ha a tollak szimmetrikusak, ugyanolyan ívűek.  

A tanfolyam célja, hogy a végére eljuss odáig, hogy bármilyen formájú, méretű, alakú területet ki tudj tölteni szabadkézzel tűzött tollas mintával.

Folyamatosan elérhető!

Tanfolyamokon mindig elmesélem, hogy évekig folyamatosan videónézéssel és rajzolással készítettem fel magam a tűzésre. A videókban gyakran láttam, hogy vonalzó mellett tűznek, de eleinte ezt el sem tudtam képzelni a gyakorlatban. Azóta ez változott, szinte minden munkánál használok valamilyen vonalzót (néha többet is), de már a tűzés tervezéséhez is.

2018.03.06 11:32

Kétségtelen, hogy a tűzés elsajátításához nagyon sokat kell gyakorolni, de nem mindegy, hogy ezt hogyan teszed. Leginkább azért nem mindegy, mert ha pl. egy olyan technikát gyakorolsz be, ami csak kis darabokon működik (pl.: forgatod az anyagot a gép alatt), akkor ha odajutsz egy nagyobb munkádhoz, a hajadat fogod tépni, mert azt ugyan nem forgatod... Ha már próbálkoztál korábban, de elakadtál és emiatt feladtad, akkor itt a helyed, mert mindenki meg tud tanulni tűzni!

A következő tanfolyam időpontja: július 3. péntek

 

A tanfolyam célja, hogy a saját otthonodban, a saját tempódban tanulj tűzni egy átgondolt és összeszedett feladatsor segítségével. Összesen 10 + 1 feladatból áll a tanfolyam, melyet célszerű viszonylag rövid időn belül megcsinálni (1-3 naponta új leckét), hogy a folytonosság meg legyen. Pár hét alatt hatalmas fejlődésen fogsz átmenni, az újdonsült tudásoddal pedig már bátran neki mersz majd állni egy nagyobb munka megtűzésének is! 

Folyamatosan elérhető!