Tanfolyam

Tollas Tűzés ONLINE Tanfolyam

2020.04.05 11:29

A tűzés alapjainkat elsajátítása után jöhetnek az összetettebb minták. Kétségtelen, hogy a tollak tűzése igényel némi rutint, hiszen csak akkor lesz mutatós a tűzésed, ha a tollak szimmetrikusak, ugyanolyan ívűek.  

A tanfolyam célja, hogy a végére eljuss odáig, hogy bármilyen formájú, méretű, alakú területet ki tudj tölteni szabadkézzel tűzött tollas mintával.

Folyamatosan elérhető!

Nagy fejtörést tud okozni, hogy milyen tűzés mintát válasszunk, illetve pontosan hogy is tűzzük azt. Ezalatt azt értem, hogy kellő gyakorlat nélkül nehéz eldönteni, hogy 1-1 ív után merre is folytassuk. Erre (többek között) nagyon jó a sablon, hiszen előre felrajzoltad a vonalakat, megvannak az irányok, így már „csak” ezt kell követni.

Na de mi van ha a sablonod mérete nem pont jó a tűzendő területre? Vagy nem illik oda az a minta? Vagy megálmodtál valamit és azt akarod tűzni? És különben sem kell mindent sablonnal tűzni :)

A tollas minták szinte minden patchwork munkához illenek. Az a tapasztalatom, hogy ettől a klasszikustól mindenki fél... A jó hírem az, hogy „megtanulható”, begyakorolható! A titok most sem más, mint a gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás! 

A tanfolyam a gyakorlás menetében segít neked. Úgy építettem fel, hogy a tollakat az alapoktól kezdjük, megmutatom a tűzési lehetőségeket, majd szépen fokozatosan jutunk el oda, hogy valóban elérd a célt, azaz szabadkézzel tudj tűzni bármilyen méretű és formájú területet. Rengeteg gyakorló feladat lesz, a munkafüzeteket is nehézségi sorrendbe állítottam össze. 

Egy kis ízelítő a tanfolyamból, ilyen és ehhez hasonló gyakorló feladatokra készülj :)

 

A tanfolyamhoz szükséged lesz:

  • minimum 1db A4-es méretű kockás füzetre. Igen, most is sokat kell rajzolni, nálam ez alap :)
  • ceruzára (vagy tollra)
  • tűzésre alkalmas varrógépre 
  • nyomtatási lehetőségre

Mi pedig biztosítunk Neked:

  • letölthető és nyomtatható munkafüzetek
  • részletesen felépített tananyag
  • továbbá minden segítség amire még szükséged lehet

Minden feladat emailben érkezik, a csatolt munkafüzeteket Neked kell kinyomtatni (ezzel megspóroljuk a postázást, mind anyagilag, mind mászkálás ügyileg).

A tanfolyam megrendeléséhez kattints ide, majd helyezd kosárba a "terméket".

A megrendelést követően kapni fogsz tőlünk emailt, melyben a továbbiakról tájékoztatunk.

Szép napot!

Era és Andi